Erembodegem 7/7 & 24/24 te bereiken: 053 78 73 18
Hogeweg 27 - 9320 Erembodegem
Vandaag geopend van 9 - 13u
Rouwcentrum geopend op afspraak
Aalst 7/7 & 24/24 te bereiken: 053 78 44 88
Louis D'Haeseleerstraat 56 - 9300 Aalst
Geopend op afspraak

Robert De Smaele

Uit Erembodegem
04/03/1938 18/02/2023

Condoleren

Beste Hilde, Ik voel met jullie mee in jullie pijn om het verlies van jullie vader. Het gaat altijd tussen verlies en verlossing. Ik voel ook veel verdriet voor Mariette. Ze zal mij ook altijd bijblijven. We halen de moed uit de liefde voor deze mensen om de "helaasheid van het bestaan" te blijven verdragen. Dat was bij ons met ons moeke zo en dat zal ook bij jullie zo zijn. Ik dank u nog eens hartelijk voor de fijne contacten die wij hadden. Dat was zeer verfrissend en ik putte daar courage uit. Ik wens jullie alle goeds en draag je in mijn hart. Dikke knuffel. Mia Strobbe 0485406309
Mia Bourgeois-Strobbe
DRONGEN
Dag Hilde en familie, Mijn oprechte deelneming en heel veel sterkte tijdens deze bijzonder moeilijke periode. We beseffen nu meer dan ooit hoe broos en kwetsbaar het leven is. Hopelijk kunnen goede herinneringen dit grote verlies verzachten.
Marijke Van de Velde (VMM)
Haaltert
Beste Erwin, Hilde en Steven, ons oprecht medeleven met het overlijden van uw papa, schoonpapa en opa. Bewaar de mooie herinneringen. Veel sterkte in deze moeilijke periode.
Els Uyttenhove, Robin, florian
Affligem
En pensées avec toute la famille en ces jours de peine , et des pensées toutes particulières pour mes voisins et amis Erwin, Hilde et Steven. Je vous souhaite beaucoup de courage à tous.
Christiane Lovey
Champex-Lac Suisse
Onze innige deelneming bij het overlijden van Robert. Wij zullen hem herinneren als een joviale man en een fijne gebuur. Monique & Jonny
Jonny Claus & Monique Nelis
Erembodegrm
Mariette en familie heel veel sterkte in deze moeilijke periode.
Van Bont Erna
Ninove
To Erwin, Eddy, and the entire De Smaele Family - You have my sympathies and condolences during this difficult time. I hope that you will all be able to deal with this situation as best as can be expected.
Josh Alpern
New York City, USA
Innige Deelneming
Arlette Van Den Bergh
Lede
Erwin en Eddy en de familie innige deelneming. Veel sterkte.
Vander stuyft De Backer Robert en carine
Erembodegem
Hilde en familie Veel sterkte in deze moeilijke periode. Vanwege Saskia (VMM)
Saskia
Erembodegem
Hilde en familie Mijn medeleven met het overlijden van jullie vader, schoon-en grootvader. Ik wens jullie veel kracht, moed en sterkte om dit verlies een plaatsje te geven.
Anissa Soetinck
Sint-Lievens-Houtem
Aan de dierbaren van ROBERT, MARIETTE en de kinderen "Het LEED, DE DROEFENIS, en de PIJN, doen mij geloven .... er moet ONTFERMING zijn ...
ERWIN CAMMU DE WINNE HUGUETTE
GERAARDSBERGSESTRAAT 43 9660 BRAKEL