Erembodegem 7/7 & 24/24 te bereiken: 053 78 73 18
Hogeweg 27 - 9320 Erembodegem
Vandaag geopend van 9 - 13u
Rouwcentrum geopend op afspraak
Aalst 7/7 & 24/24 te bereiken: 053 78 44 88
Louis D'Haeseleerstraat 56 - 9300 Aalst
Geopend op afspraak

Jo Arys

Uit Aalst
29/01/1975 10/04/2024

Condoleren

Jij deed nog onze trouw als taxi chauffeur, ook later nog leuke ritten en gesprekken gehad. Een mooi persoon die weer verdwijnt...
Wendy en Kris
Aalst
Veel sterkte aan familie, vrienden en collega's van Jo. Blij een aangename collega als Jo gehad te hebben. Steeds goedlachs en nooit 1 discussie gehad, altijd behulpzaam.
Collega's Sluiswachter
dender
Beste jo,toen ik het vernam ging er een schok door ons huis .ongeloof.verslagenheid.we hebben veel plezier gemaakt en veel fokkietjes gedronken.je was super op de boot je was de max van een schauffeur voor de patiënten .altijd goedlachs en helpen deed je met plezier,wat er van veel schauffeurs niet kan worden gezegt.ik zal de moppen en de fokkietjes missen .het ga je goed beste vriend. Mijn innigedeelneming aan de familie.veel sterkte gino
Gino
Aalst
Veel sterkte voor heel de familie en vrienden. Slaapzacht ex-schoonbroertje. Hopelijk ben je nu terug bij Walter en bij metje. Voor altijd een plekje in mijn hart.
Willems Nele
Erembodegem
In deze moeilijke tijd willen we onze oprechte deelneming betuigen aan de familie en vrienden van onze collega. Zijn bijdrage aan ons team zal nooit vergeten worden.
Team Sluis Dendermonde/Denderbelle
Dendermonde
he jo het was wel al een tijdje geleden dat we elkaar zagen maar ik zal nooit onze jeugd samen en met uw broer johny vergeten we hebben ondanks veel veel plezier gehad doe het ginder boven goed he er is weer een engeltje bij tot later in de hemel
de backer carmen
9450 haaltert
beste familie van Jo, Als afdelingshoofd bij De Vlaamse Waterweg heb ik Jo de voorbije jaren mogen kennen als een toegewijd scheepvaartbegeleider. Hij was gepassioneerd door schepen en alles wat erbij hoort. Ik wil u meegeven dat wij bij De Vlaamse Waterweg dan ook fijne herinneringen hebben aan Jo. Ik bied u mijn oprechte deelneming aan bij zijn plots overlijden. Ik hoop dat vele mooie herinneringen jullie helpen in het verwerken van het verlies.
Koen Maeghe
Hasselt
Geachte familie, Namens de directie en het personeel van De Vlaamse Waterweg nv onze oprechte deelneming bij het overlijden van uw dierbaar familielid en onze fijne collega. Draag Jo voor altijd mee in jullie hart. Veel steun en sterkte toegewenst in deze ongetwijfeld moeilijke periode.
Ronny Van Cleemput
Willebroek
Jo er gaan er u heel veel missen rust zacht
Linda De Schepper
Aalst
Onze innige deelneming en heel veel sterkte toegewenst. Jo blijft voor altijd in ons hart.
Machteld Quintelier en Jiri Onnockx
Halle
Innige deelneming
Ringoir christel
Aalst
Wij wensen heel de familie heel veel sterkte in deze moeilijke periode. We gaan Jo nooit vergeten, hij was te vriend aan huis bij mijn ouders. Hij heeft ook voor ons een toffe trouwfeest gegeven. Dit is geen vaarwel mar tot ziens. Je gaat een mooi sterretje zijn aan de mooie hemel.
Vicky jacobs
Nieuwerkerken
Innige deelneming voor jullie verlies. We hebben Jo jaren gekend. Hij was een vriendelijke heer. Heel sociaal we zullen hem missen.
Famille Jacobs-Jacobs
Aalst
Je was een geweldige collega en goed mens, je bent veel te vroeg heen gegaan rust in vrede vriend .
Walter huyskens
Aalst
Veel sterkte we zullen hem missen We vergeten u nooit kozzen
Arys deneef
Haaltert
Sterkte voor familie en vrienden van Jo, zo ne fijne kerel , altijd in voor ne goede babbel, een harde werker, goedlachs, een vriend die nooit vergeten zal worden, herinneringen worden gekoesterd, het gaat je goed hierboven Jo , weer een mooie ster bij aan de hemel. Bedankt voor de fijne tijd .
Gracy
Herdersem
Jo toch... waarom? We hebben een tijdje geleden een valse start genomen naar vriendschap maar toch is alles goed gekomen... welk verdriet zit er toch verborgen achter die gulle lach, die ontelbare grapjes, anekdotes... we gaan je missen aan tafel met verjaardagen, met carnaval waar ik je mocht helpen "vrouw te zijn", op den boot... het ga je goed!
Veronique en Yelena
Ninove
Lieve jo, Zo blij dat ik als klein meisje jou mogen kennen heb ,vele mooie jaren mogen meemaken Je zal zo hard gemist worden door velen,maar je zal zeker nooit vergeten worden. Heel veel sterkte aan gans de familie Kristl,filip,brian en saartje
Van der snickt kristl
Erembodegem
Dag Jo Niet te geloven! De altijd vrolijke, glimlachende, spontane, vriendelijke Jo. De laatste jaren hebben we elkaar niet meer gezien. Maar ik herinner mij nog zeker de goede oude tijd!! New Atlanta 😉. Fijne reis Jo, waarheen je ook gaat. Rust nu maar. Veel sterkte gewenst aan Bart en de volledige familie. Greet
Greet
Heestert
Lieve Jo rust zacht . Veel sterkte aan vrienden en familie.
Kelly
Erembodegem
Innige deelneming in de rouw
Gino Meerschaut
Moorsel
Broer niet te vatten dat je van ons zo plots heen gegaan bent. Dit kwam zo hard aan ik kan dit nog steeds niet vatten laat staan geloven. Ik weet niet hoe het hier zonder u verder moet, ik ga onze feestjes zonder u missen en je grappen en je berichtjes en telefoontje en je stem en je knuffels. Ik wens de families en vrienden veel sterkte in deze moeilijke periode. Broer het gaat je goed daar boven. Dikke kus je zusje Kia.
Kia
Iddergem
Beste jo. Je zal gemist worden. Love you with whole my heart
Sabrina
Erembodegem
Jo, Stille waters, diepe gronden. Top DJ in hart en nieren. Gaat je goed. Veel sterkte aan familie en vrienden.
Bert
De Pinte
Lieve lieve Jo ik ga je zo missen. Je was mijn maatje mijn soulmate. Al die jaren 19 jaar kende ik je. Je zal nooit vergeten worden. Rust nu zacht en hoop dat je het gevonden hebt de rust die je hier niet vond. Veel sterkte aan gans de familie.
Dorine Hautekeete
Aalst
Onze oprechte deelneming veel sterkte
Ottoey Bram hoeree Tim
Erembodegem
Zo jong , veel te vroeg om nu te gaan .... Het gaat je goed daarboven 🌟🌟 Veel sterkte aan familie en vrienden
D'hooge Ingrid
Erondegem
Veel sterkte
Permel jeanine
Haaltert