Erembodegem 7/7 & 24/24 te bereiken: 053 78 73 18
Hogeweg 27 - 9320 Erembodegem
Vandaag geopend van 9 - 13u
Rouwcentrum geopend op afspraak
Aalst 7/7 & 24/24 te bereiken: 053 78 44 88
Louis D'Haeseleerstraat 56 - 9300 Aalst
Geopend op afspraak

Hubert Van den Eynde

21/08/1950 19/12/2021

Condoleren

Beste Marie Rose en Dieter. mijn oprechte medeleven met het heengaan van Hubert. Gedurende verschillende dagen had ik Hubert niet meer gezien ben dan gaan aanbellen maar niemand kwam opendoen. Ben dan gaan aanbellen bij de gebuur om te zien of zij niets speciaals hadden opgemerkt ... . Wil je graag het hele verhaal vertellen maar daar is het in deze droeve verwerkingperiode niet de gepaste tijd voor.
Stadtfeld J.P
Klaterbaan 84 Aalst
Onze oprechte deelneming bij het overlijden van Hubert. William en Hilda
De Leeuw William-Haegeman Hilda
Aspelare
Beste Hubert, Ik zal je blijven herinneren als een collega die ik steeds een warm hart heb toegedragen. Dat het je goed mag gaan ginder ver aan de overzijde.
René Everaert
Tollembeek
De lichtjes in de kerstboom branden niet meer. Het huis is nu leeg en kil. Je was een bijzondere gebuur. Jouw mooie bloemenparadijs in je tuintje zal gemist worden.
Thomas, Melissa, Lany & Lyna
Aalst
Hubert, Via deze weg nogmaals dank voor je onvoorwaardelijke vriendschap en hulp aan mama. Hopelijk bevallen de bergen je hierboven ook.
Pieter De Beus
Sint-Pieters-Leeuw
Dag Hubert, mijn afscheidsgroet aan jou fluister ik wel bij een heldere sterrenhemel . Wij hebben jaren samen gewerkt, je was een fijne leermeester en een heel goeie vriend, we hebben veel gedeeld en begrepen mekaar, jij werd stiller in de jaren die verstreken maar je bleef onze vriend, wij hier hebben respect voor wie je was als mens , we zullen jouw warmte naar ons toe nooit vergeten ! Dat het je goed mag gaan, ergens boven de wolken, daar waren we het niet altijd over eens, misschien, ver over de regenboog zien we mekaar ooit weer ! Marie-Rose en Dieter, ook aan jullie denken we nu , ver weg in Canada , onze warmte gaat naar jullie uit !
paul en sonja coppens - chiau / lars, kristien en mathias
denderhoutem
Lieve Hubert, Een kerstkaartje is niet meer nodig dit jaar... Je was een toffe collega, een lieve mens. Het ga je goed, waar je nu ook mag zijn. Veel liefs van Eliane
Eliane Van Leuven
Sint-Lievens-Houtem
Hubert was een KBC collega en het klassement was tip top in orde dank zij Hubert. We zullen hem zeker herinneren als een warme zachte lieve man, met een passie voor Zwitserlandse bergen. Heel jammer dat hij zo vroeg is overleden.
Hilde De Smet
Erpe-Mere
Beste familie. Heel veel sterkte bij dit plotse overlijden. Hubert was een collega van mij in de bank. Ik hou de goede herinneringen aan hem in mijn hart bewaart. Marie Therese Vandegoor
Achiel Van den Steen -Marie Therese Vandegoor
Sint Niklaasstraat 14 Hoegaarden
Beste familieleden, Heel veel sterkte in deze moeilijke dagen. Maar laten de mooie herinneringen aan Hubert een goede troost voor jullie zijn. Helen (ex-KBC - GCRD collega).
Helen Weidum
1560 Hoeilaart
Onze oprechte deelneming met het overlijden van Hubert. Heel veel jaren mee samen gewerkt. Veel moed en sterkte . Anita en Herman
Anita ganseman
Nieuwerkerken