Erembodegem 7/7 & 24/24 te bereiken: 053 78 73 18
Hogeweg 27 - 9320 Erembodegem
Vandaag geopend van 9 - 13u
Rouwcentrum geopend op afspraak
Aalst 7/7 & 24/24 te bereiken: 053 78 44 88
Louis D'Haeseleerstraat 56 - 9300 Aalst
Geopend op afspraak

Georges Van Den Abeele

Uit Aalst
30/05/1947 29/08/2023

Condoleren

Mijn oprechte deelneming aan de hele familie
Mendez Francis (de Leo)
Oviedo Asturias Spanje
Oprechte deelneming vanwege Rudy en Gaby
Rudy Janssen
Herne
Oprechte deelneming in de rouw die u treft. Veel sterkte
Martine De Maght
Meldert
Onze oprechte deelneming bij het onverwachte heengaan van George. Ook namens de vele blijken van medeleven die via de blog en andere sociale media werden gebracht...
De Vogelaere Koen
Aalst-Brugge
We zullen een warme herinnering blijven koesteren aan Georges.
De Schryver Freddy & Christiane & Alex & Ben
Moorsel
Onze oprechte deelneming met het verlies van Georges. Woorden schieten tekort voor dit plotse overlijden, maar weet dat de herrinnering aan deze unieke en warme man altijd blijft!. Heel veel sterkte aan de hele familie tijdens deze moeilijke dagen..
SportAG - Aquatopia
Aalst
Mijn oprechte deelneming bij dit onverwachte en plotse overlijden. George was elke dinsdagavond en weekend op post om ons te begeleiden en te begeesteren in zijn duiksport. Bedankt George voor het delen van je kennis, je aandacht voor veiligheid bij het duiken en je inspiratie. Pascale
pascale snauwaert
Denderleeuw
Onze oprechte deelneming.
Coen Carla
Aalst
Oprechte deelneming bij het onverwachte overlijden van Georges. We hebben meer dan 30 jaar samengewerkt binnen de sportraad en sportdienst. Georges deed het op zijn manier en had altijd het beste voor voor zijn club. Het is vreemd dat deze aangename mens er plots niet meer is. Veel sterkte!
Marc Stockman
Sportdienst Aalst
George Bedankt voor de jarenlange samenwerking. Oprechte deelneming aan familie en vrienden
De Wit Danny - PSRC De Nekekr
2800 Mechelen
Oprechte deelneming bij het overlijden van Georges
Kathleen
Moorsel
Onze oprechte innige deelneming
Joke en Walter Coppens
Hofstade
Bedankt Georges om je (duik)ervaring met ons te delen. Mooie herinneringen die nu een bron van troost zullen zijn. Voor altijd in ons hart, rust zacht. Sterkte aan Emmy, Andre, familie en vrienden.
Francis 'S Jegers
Antwerpen
Oprechte deelneming Emi, André en vrienden van Georges. Koester de vele mooie herinneringen. Martine
Martine
Moorsel
Lieve Emilienne , We wensen je heel veel sterkte bij het verlies van je dierbare man Georges, veel te vroeg van ons heengegaan . Onze gedachten zijn bij jou en je naasten in deze moeilijke periode.
Michèle Steenhaut & Rudi Vandevelde
Erembodegem
Mijn oprechte deelneming en heel veel sterkte in deze moeilijke en droeve tijd.
Ingrid Coene
Erembodegem
Ik ga je missen beste maat je bent nu een mooi ster
Kevin
Aalst
Mijn deelneming bij het overlijden van Georges, duiken zal nooit meer hetzelfde zijn zonder hem.
Potoms Babette
Aalst
Innige deelneming.
Jean-Paul Cobbaert
Erembodegem
Vol ongeloof hoorde ik dinsdag dat Georges overleden was. Ik leerde hem kennen via een vriend in de carnaval wereld. Georges een man met een hart van goud, rechtvaardig en in alles wat hij deed, zich volledig inzetten. Met carnaval gaat het heel raar zijn, om je niet meer tegen te komen, even te salueren of een korte babbel doen. Je plaats op de grote markt waar de stoet aankomt gaat zo leeg aanvoelen. Lieve Emmy, het moet verschrikkelijk hard zijn om je lieve man zo plots te verliezen. Wij wensen je heel veel sterkte in deze moeilijke periode. Blij van jou gekend te hebben Georges. Het ga je goed hierboven. Rust in vrede. Wij gaan je niet vergeten.
Johnny en Viviane De Bruyn-Philips
Erembodegem
Bedankt voor de mooie momenten onder water.
Johnny Delplace
Essene
Bedankt Georges, voor de jarenlange samenwerking en leuke momenten. Onze oprechte deelneming aan familie en vrienden.
Eddy en Annie D'herde - Maesschalck
Ternat
Jouw laatste mail na mijn duiklessen/-examen die ik via jou heb mogen uitvoeren: "Proficiat Tessa en sorry dat ik er niet bij was om met jouw deze te vieren Mvg Georges". Waar ik je nog het volgende heb teruggezonden: "Dag Georges, bedankt en we vieren dit wel nog eens snel! Mvg Tessa". Helaas hebben we dit niet meer kunnen vieren. Vier je het a.u.b. hierboven? 'Sterven is verhuizen van de wereld naar het hart van de mensen die van je houden. Daar leef je verder.' Het gaat je goed hierboven Georges. Ik zal je herinneren als een voorbeeld. Zoals velen jou zullen herinneren. Rust zacht.
Tessa Baetens
Aalst
Het ga je goed Georges, bedankt voor de fijne duiken en leermomenten.
Vandenbossche stijn
Zottegem
Onze oprechte deelneming, wij wensen jullie veel sterkte tijdens deze moeilijke periode… Rens Carolien en Wesley
Rens D’Haeseleer
Kerksken
Beste Georges Ik ben diepbedroefd. De meer dan 10 jaar die we samen hebben doorgebracht in het duiken zijn gevuld met kostbare en onvergetelijke momenten. Ik koester de lachende gezichten, de moeitewaardige inspanningen om instructeurs op te leiden, de naduik dranken, de speciale duiken van de St Maarten, van de pompoen, ... De herinneringen zullen altijd een bron van troost en vreugde zijn, en ik ben dankbaar dat ik de kans heb gehad om deze momenten met jou te delen. Mijn gedachten zijn bijzonders bij jou, Emmy en Andre in deze moeilijke tijd, en aan iedereen die het geluk heeft gehad om jou te ontmoeten en dierbare herinneringen met jou te hebben opgebouwd. Yves
Yves Paindaveine
Court-st-Etienne
Bij deze een oprechte deelneming met jullie vrrlies
Johan Metsu
Bredene
De wereld stond voor ons even stil. Wij zullen ons Georges blijven herinneren als een buitengewoon man. Zijn belangloze inzet zowel voor de sportsector als voor carnaval in Aalst was enorm. Wij zullen al die toffe momenten die wij samen met hem mochten beleven blijven koesteren. Veel sterkte vanwege Willy en Jeannine.
WILLY COEN
AALST
Innige deelneming
Ilse vermeiren & Stijn
Burst
Deelneming aan aasten bij het te vroeg verlies van een bewonderingswaardig MENS.
Joseph Glazemakers
Sint Martens-latem
Emi en familie, Onze oprechte deelneming in uw diepe rouw. Sterkte! Guy & Sarah Van Leuven-De Smet
Guy Van Leuven
Aalst
Beste Emilienne, Lut,Ingrid en familie. Ik wens jullie heel veel sterkte in het grote verlies van Georges. Ik ga hem dan ook enorm missen! Hij was een prachtmens. Van Gijsegem Kelly (cantiniere)
Kelly
Aalst
Heel veel sterkte, je was een toffe mens
Kathleen De Meyer
Aalst
Liefste Georges Van Den Abeele, juni 1991 deed ik als 15 jarige mijn eerste duik met jou. De jaren die volgden spendeerden we veel tijd samen door, tot 3maal per week was ik er om samen les te geven in IDS Aalst (theorie, zwembad, open water, ...). Met als hoogtepunten zeker het record gezelschapsspellen spelen onder water en de reis naar Egypte. Het werd echter moeilijker om te combineren toen ik begon te werken en na 11 jaar actief lid te zijn stopte mijn hobby langzaam. Tot begin dit jaar een collega de passie opnieuw aanwakkerde en ik na meer dan 20jaar terug wou beginnen duiken. Ik nam contact op en in maart zagen we elkaar na al die tijd nog eens terug voor mijn re-activation. Wat een prettig weerzien, alsof we elkaar maar effe niet gezien hadden. Ik ben zo blij dat dit moment er nog geweest is en ik zal je nooit vergeten. Je was er tijdens een belangrijke periode in mijn leven! Het ga je goed hier boven en hopelijk hebben ze daar mooie duikplaatsen! 💫 Veel sterkte aan de familie in deze moeilijke periode !
Dino Glazemakers
Scheldewindeke
Mijn innige deelneming veel sterkte aan de familie
Weduwe van De voorde Etienne Meert Arlette
Erembodegem