Erembodegem 7/7 & 24/24 te bereiken: 053 78 73 18
Hogeweg 27 - 9320 Erembodegem
Vandaag geopend van 9 - 13u
Rouwcentrum geopend op afspraak
Aalst 7/7 & 24/24 te bereiken: 053 78 44 88
Louis D'Haeseleerstraat 56 - 9300 Aalst
Geopend op afspraak

Elza Pamart

Uit Aalst
04/12/1928 20/07/2023

Condoleren

Toutes mes sincères condoléances
martine derudder
frameries
innige deelneming aan de familie we zullen ons Elzake missen, altijd goedgezind nooit klagen alhoewel ze er reden toe had. Maar tot het laatste nog altijd paraat voor de rumicub, zonder haar zal het hetzelfde niet meer zijn.
DE RYCKE Josee
erembodegem
Onze oprechte deelneming. Wij zullen haar steeds blijven herinneren als een goedlachse dame tijdens haar verblijf in "Eden Parc". De laatste tijd werd het voor haar moeilijker. Wij wensen jullie veel sterkte tijdens deze dagen en dat alle mooie herinneringen met de tijd de pijn moge verzachten. Micheline en haar kinderen Anne, Brigitte, Vero.
peynsaert
aalst
Ik wil jullie mijn oprecht medeleven betuigen bij het overlijden van jullie moeder.we zullen haar hier missen. Het was voor mij een zeer groot genoegen om hier vele jaartjes met jullie moeder te mogen doorbrengen.Heel veel sterkte
Marcella siau
Erembodegem edenpark
mijn deelneming bij het overlijden van elsa, zij was mijn buurvrouw in edenpark
rita de berlanger
erembodegem
Sincères condoléances. Pearle, Flavie,Martine
Isaert
Frameries
onze oprechte deelneming bij dit grote verlies van jullie mama/oma/meter wij hebben ons elzake met veel liefde verzorgd team thuisverpleging de vlinder daisy, katrien, nadia, elke, anka, wendy, shany, cindy, rebecca, freya, nikita, lieselotte
thuisverpleging de vlinder
ninove
Mijn oprechte deelneming aan de familie Elzake Je was een schat van een vrouw ik zal onze momentjes 'rummikub", die we hier speelden met Johan nooit vergeten. "Leen"
Liliane
Erembodegem
Mijn oprechte deelneming Luc
Luc Gravez
Erembodegem