Erembodegem 7/7 & 24/24 te bereiken: 053 78 73 18
Hogeweg 27 - 9320 Erembodegem
Vandaag geopend van 9 - 13u
Rouwcentrum geopend op afspraak
Aalst 7/7 & 24/24 te bereiken: 053 78 44 88
Louis D'Haeseleerstraat 56 - 9300 Aalst
Geopend op afspraak

Roger De Petter

7/09/1937 30/09/2021

Condoleren

Lieve Nicole, Mijn excuses voor het late bericht. Mijn ouders hadden mij gevraagd om u te condoleren met het verlies van je echtgenoot, Roger. Ik hoorde via mijn tante dat mijn eerder bericht blijkbaar niet goed is doorgekomen. Vandaar dat ik een nieuwe poging doe. Onze innige deelneming met het grote verlies van Roger. Dat je sterkte bij je kinderen en kleinkinderen en dichte vrienden mag vinden om door deze moeilijke periode heen te komen. Alle warmte. Jeannine en Lode
Jeannine en Lode Verhoye-De Vroe
Hofstade
Oprechte innige deelnemening…..Ik heb met Roger 33 jaar samen gewerkt en zal hem zeker niet vergeten….hij was een toffe kollega
Jacques Vandenbulcke
Berlare
Innige deelneming in de rouw die de achtbare familie treft en veel sterkte toegewenst in deze moeilijke dagen. André en Anny
André Meert
HOFSTADE
Vernemen het zo pijnlijk en zwaar verlies dat jullie komt te treffen, door het heengaan van uw geliefde man Roger en vader, verzekeren wij jullie en de ganse familie dat wij diep meevoelen. We wensen jullie de nodige sterkte om deze zware beproeving met moed te dragen. Julien en Yolande De Coeyer-Verkruyssen.
Julien De Coeyer
1840 Londerzeel, Mechelsestraat 18 bus A102
Onze blijken van medeleven bij het overlijden van jullie man en vader. Dat de vele mooie herinneringen troost mogen bieden. Wij denken aan jullie.
Dirk en Sabine Vander Linden-Verbauwhede
Dendermonde
Mijn innige deelneming.
Feys monique
Vlamertinge
Oprechte innige deelneming en veel sterkte toegewenst.
Mark Van den meerssche
Moorsel
Onze oprechte deelneming.
Lisette en Guido
Hofstade
Mijn oprechte deelneming bij het overlijden van jullie echtgenoot,vader,grootvader. Ik zal mij Roger blijven herinneren als een minzaam man. Veel sterkte voor jullie allen ,mede namens alle collega's en medewerkers .
Christine Buys
hofstade belgie
Onze Oprechte deelneming in Uw rouw Spijtig genoeg kunnen wij niet aanwezig zijn Ivan, steeds Welkom bij ons !
De Schryver Maurice - Janssens Gilberte
Massemen
Mireille, Nick, en kinderen Onze oprechte deelneming met het overlijden van uw vader,schoonvader, grootvader veel sterkte in deze zware periode , dat jullie allen de mooie herinneringen mogen koesteren om dit grote verlies beetje bij beetje te verzachten van Christel, Dany en kinderen
Christel en Dany De Beule
Aalst
veel sterkte aan de familie freddy
Podevijn Freddy
Aalst
veel sterkte aan de familie freddy
Podevijn Freddy
Aalst 9300
We wensen jullie veel sterkte en steun tijdens dit moment van afscheid nemen. Een bijzonder iemand laat ook hier een leegte achter. Met bewondering voor zijn steeds aanwezige echtgenote Nicole! Team fonteintje/rietveld.
Afdeling Fonteintje/Rietveld
Herdersem
Mireille, Nick, Charlotte en Anaïs, veel sterkte bij het verlies van uw vader, schoonvader en opa. Afscheid nemen doet altijd pijn. Koester vooral de mooie herinneringen en vind steun bij elkaar.
Familie Blommaert - Gilot
Aalst
Beste Nicole en familie. Wij bieden U onze oprechte deelneming aan bij het overlijden van Roger. Wij leven met U mee, en wensen U veel moed en sterkte om dit zwaar verlies te verwerken. Wij zullen Roger gedenken in ons gebed en de mooie herinneringen die wij aan hem hebben in ons hart bewaren.
Chris en Mireille De Saeger-Sergant
Hofstade
Liefste Mireille, ik en Dirk wensen je veel sterkte in de deze dagen en ook aan je familie. Dikke knuffel aan je en de rest van je gezin. Catherine en Dirk.
Catherine en Dirk
Erembodegem
Onze oprechte deelneming met het overlijden van Uw dierbare. Sterkte aan alle betrokkenen
Salon Putteman
Gijzegem
Innige deelneming! Liefs, Chantal Luc Linde Robbe x
Chantal Engelen
Kortenberg
We wisten dat Nonkel Roger al een tijdje ziek was, maar het bericht van zijn overlijden deed ons toch schrikken. Helaas hebben we de brief pas dinsdag gevonden en aldus hebben wij de begrafenis niet kunnen bijwonen. Bij deze willen wij onze christelijk medeleven betuigen.
Guy,Veerle,Izabo,Iwein en Lilian
Affligem
lieve Mireille, Nick en meisjes, veel sterkte! jullie zijn altijd welkom. Jan, Lieve en de kinderen
van geem- de cang
erembodegem