Erembodegem 7/7 & 24/24 te bereiken: 053 78 73 18
Hogeweg 27 - 9320 Erembodegem
Vandaag geopend van 9 - 13u
Rouwcentrum geopend op afspraak
Aalst 7/7 & 24/24 te bereiken: 053 78 44 88
Louis D'Haeseleerstraat 56 - 9300 Aalst
Geopend op afspraak

Paul Cassiman

29/07/1953 21/06/2021

Condoleren

Het is niet mogelijk om te voelen wat jullie voelen, om te missen wat jullie missen of om de goede woorden te vinden om jullie te troosten. Ik zou zo graag jullie pijn verlichten, jullie verdriet willen wegnemen, jullie tranen willen drogen. Ik leef mee met jullie verlies. In mijn gedachten ben ik bij jullie. Als je wilt sta ik naast je. Ik wens jullie alle kracht in deze moeilijke tijd. Nonkel Paul, rust zacht!!
Corinne
LEBBEKE
Slechts weinig woorden passen in een tijd van droefheid en pijn. Moge dit gebaar een teken van medeleven zijn. Veel sterkte in deze moeilijke tijd.
Van den Steen André-De Kegel Rita
Kokstraat 61 - 9310 Moorsel
In een ogenblik van stilte, bij een groot verdriet, is het fijn dat men er is, en hoeven woorden niet. In een ogenblik van stilte, vooral na zo'n groot gemis, zegt aanwezigheid voldoende, voel je echt wat vriendschap is. Veel sterkte in deze moeilijke tijd.
Mw De Kegel-Geeroms Denise
Herbergstraat 2 Bus 1 - 9310 Moorsel
Het leven kan hard zijn . Ik en mijn vrouw Rita betreuren uw heengaan. Afscheid nemen was voor u allicht een verlossiing van vele pijn. Groeten vanuit Beervelde.
Henri Cassiman
Lochristi
R.I.P. Paul , onze oprechte deelneming , hopelijk heb je nu rust zonder pijn , wel laat je een grote leegte achter . We hebben onze herinneringen en ooit zijn we weer samen . Voor ons ben je en blijf .... ..... .... ... ....
Fam Claus
Aalst
Innige deelneming aan de familie Cassiman bij het overlijden van jullie vader, schoonvader en grootvader. Paul is te snel en te abrupt moeten heengaan. Het gemis zal groot zijn maar hou vast aan de mooie herinneringen.
Van Vaerenbergh Agnes
Erembodegem