Erembodegem 7/7 & 24/24 te bereiken: 053 78 73 18
Hogeweg 27 - 9320 Erembodegem
Vandaag geopend van 9 - 13u
Rouwcentrum geopend op afspraak
Aalst 7/7 & 24/24 te bereiken: 053 78 44 88
Louis D'Haeseleerstraat 56 - 9300 Aalst
Geopend op afspraak

Hendrik Van Caekenberghe

16/10/1960 20/05/2021

Condoleren

Onze oprechte deemneming bij het heen gaan van Je broer familielid. Dat de gezellige toffe momenten een steun zijn in deze harde tijd. Wij hebben tpch veel plezrige mometen met hem gekend en die vergeet je niet Sterkte van myriam cleuren en lucien heyndrickx
Cleuren myriam
9051Sint Denijs-Westem
Mijn allerbeste vriend collega , ik ga je zo erg missen bedankt voor alles !!! Bedankt om mijn lijst te staan . Het ga je goed mijn vriend! Zo content dat ik woensdag de laatste was die bij je was ! Hopelijk vindt je nu de rust ! Ik zeg je geen vaarwel maar tot ziens ! Bedankt dat ik in je leven mocht zijn ! Nikki ???
Nikki
Avelgem
Mijn dierbare vriend, mijn beste maatje, al een kwart eeuw lang zijn wij vrienden, we spraken al lang over ons reis te doen samen maar door de ziekte is het niet doorgegaan, laatst zei je tegen mij, chriske ik voel me weer veel beter, begin maar al de reis uit te plannen zodat we kunnen vertrekken met de kever maar je kon niet meer wachten op mij, je bent aan de reis al begonnen en hopelijk ga jou reis boeiend zijn en leuk, normaal zouden we in augustus vertrekken maar ik ga de reis afleggen en in mijn gedachten neem ik jou mee en hopelijk kijk je naar mij en lach je naar mij van boven uit en zal ik de restaurantjes doen wat je geplant had en zal ik altijd voor u ook bestellen... Het ga jou goed mijn Vriend en doe u best daar boven... x
Christophe Coppens
Serskamp
Lieve Pino rust zacht! Je was een topkerel met een hart van goud!! Zal onze vele gesprekken missen waarbij we elkaar steeds konden opbeuren en ook samen soms niet meer bijkwamen van 't lachen!! Zal je nooit vergeten!! ?
De Gussem Karien
Scheldewindeke
Beste Hendrik,rust zacht,innige deelneming en veel sterkte voor de familie
Vansuyt Luc
oeselgem wakkensesteenweg 41A
Oprecht medeleven. Veel sterkte! Collega chauffeur Movianto .
Guy Kestelijn
Lierde
Lieve Collega rust nu maar ❤ het gaat u goed waar u naartoe gaat ? u was een lieve en fijne mens
LEBON CYNTHIA
EINE
Hendrik , wij zullen u nooit vergeten . Je was een hele fijne mens , en collega chauffeur . Het ga je goed hierboven . Je vriend Swakke Boomke .
De Boom François
Lede
Je was een fijne kolega met wie ik indertijd veel samen gereden heb in de planten,niets dan goeie herinneringen maat, rust in vrede,vegeet je nooit
Dirk rijssegem
Lochristi 9080 voordestraat 24
beste vriend pino ben met verstomming geslagen ,na ons laatste gesprek samen hebben we het nog gehad over het heengaan ik heb je dan gezegd dat het voor mij niet lang meer ging duren en dat ik bezig was met euthanasie , hetgeen je probeerde uit mijn hoofd te praten , nu ben je weg voor mij en zit je reeds samen met je vriend raul naar ons te kijken . het ga je goed daarboven vriend en tot binnenkort .
patrick van den berghe
LEDE
Lieve vriend Het gaat je wel daarboven Je gaat gemist worden ❤ Geen koffiekletske meer Geen strijkmandje meer Geen knuffel meer Rust in vrede mijn vriend Liefs je maatje
Berlinda Popleu
9470 denderleeuw
Makker ,beste Pino wat hebben wij mooie tijden beleefd af en toe wat verdriet gedeeld maar u was een man uit het hart , veel te vroeg uit ons leven ontnomen ,Caio amigo?
Dirk en Karine Desoete Van Theemsche en familie
Lokeren
Mijn medeleven collega bedankt voor de goeie raad die je altijd gaf
Deseyn Daivy
Affligem
Onze oprechte medeleven met dit grote verlies Het ga je goed daarboven Hendrick moateke ???
Vansuyt Luc/Van Avermaet Jacqueline Wakkensestwg
Oeselgem
Pino uit het oog maar niet uit het hart
De vos pierre
Lebbeke
Voor altijd een plaats in mijn hart, rust zacht
Patricia Jaspaert
Schoonaarde
Pino, Mekkes, vriend. We gaan U missen man, nu al. Eens bellen naar de Pino, dat zit er niet meer in, altijd toffe verhalen van toen of onlangs. Tomaten naar Nances...., dat verhaal kwam steeds terug. In april dacht je nog terug te gaan werken, maar de ziekte was te snel. Dju man, bedankt voor de jarenlange vriendschap. Pino, wij vergeten U nooit. Tot ziens, Bart en Ingrid.
Bart De Palmenaer
Betlare
Pino, ik ken jou zoveel jaren hebben in de routier gezeten eten, drinken en lachen was er altijd bij.... gingen we saman naar Aalst of Feestpaleis, we bleven lachen en kms rijden, belden nog enkele weken terug... het ging beter zij je mij nog. Dit was verschieten makker was er echt niet goed van.... iets drinken en wat over de mokskes klappen zit er niet meer in.... maar heb heel veel goeie en mooie herinneringen van als we samen waren..... vergeet jou nooit en geniet van uw laatste rit nu makker... ik zie u hier boven in de routier wel, en als je mij ziet komen zet den apero maar koud..... thx goeie vriend.
Yves Wynany
Welle
Wij verliezen in Hendrik een gewaardeerde collega. Vol toewijding op het werk. Enthousiast als kameraad. De herinneringen aan deze samenwerking zullen in onze gedachten blijven ... ABVV-BTB Movianto Belgium
Kurt Vanmeerhaeghe
Wichelen
Beste Pino, Onze gedachten zijn de voorbije dagen steeds bij u ,dit voelt echt onwezenlijk aan. We wisten weliswaar dat het sedert vorig jaar niet zo goed ging doch begin dit jaar was er terug hoop op beterschap en stiekem hoopten we samen op een volledig herstel. Wij wensen u te danken voor de fijne momenten, de openhartige gesprekken en de gezonde dosis relativeringsvermogen die je had en die je ook zo graag en goed overbracht bij iemand anders als er een probleempje was. Je was een man uit één stuk , je wist wat je aan u had, je stond steeds aan de goede kant ... kortom we hebben redenen genoeg om je blijvend te herinneren.
Familie Van de Meerssche - Vercammen
Overmere
Sterkte aan de nabestaanden
De Wolf Luc
Berlare
Wie had ooit gedacht dat 3 mei onze laatste babbel zou zijn geweest. En dat de laatste woorden”tot binnenkort” waren. Pino we zullen u nooit vergeten,, voor altijd in ons hart. Geert en HIlde De Cleene
Geert en HIlde De Cleene- Van Assel
Lochristi
Wat doet het pijn....een goeie vriend zo jong te moeten verliezen, ik wil je bedanken Pino voor de mooie tijd....je stond altijd paraat om te helpen, je was een werker ! Je blijft altijd in mijn hart, we zullen je missen. Annie Van Wassenhove - Erpe
Annie Van Wassenhove
Erpe
een collega met een hart van goud heeft ons veel te vroeg verlaten. vaarwel hendrik
carlos tytgat
merelbeke
Vaarwel Hendrik? Er is zoveel wat we voelen maar zo weinig wat we kunnen zeggen. Marc en Luc mijn oprechte deelneming.
Linda Roels
Sint-Pieters-Leeuw
Onze oprechte deelneming en veel sterkte in deze moeilijke tijd.
Roels - Lelie
Opwijk
Hendrik ik zal je nooit vergeten je zit voor altijd in mijn hart.dag mijn vriend rust zacht
Claes Daisy
Boom
Met grote verslagenheid vernamen we vorige week het heengaan van onze zeer gewaardeerde collega en vriend Hendrik Van Caekenberghe. Als chauffeur C heeft Hendrik een grote bijdrage geleverd aan alles wat ook maar enigszins met ons bedrijf te maken had. Wij verliezen in hem een bekwaam en toegewijd medewerker en vriend. We gaan je missen Hendrik. Je laat een grote leegte achter. Veel sterkte aan familie en vrienden.
Karin Van Overwaelle
Liedekerke
Je hebt enorm gevochten, maar het was geen eerlijk gevecht :-( We gaan jou enorm missen als de top collega die je was! Met oprechte deelneming, Inge Heyvaert
Inge Heyvaert
Opwijk
Woorden schieten tekort bij het verlies van iemand Die je zo dierbaar is, wij wensen jullie heel veel sterkte en troost in jullie verdriet. Zeer genegen Familie De Hauwere Osselaer.
Familie De Hauwere Osselaer
Berlare
Ik ga je enorm missen maat ,
Blondeel Mario
Aalst
Veel sterkte aan familie en vrienden bij dit zware verlies. Je was een toegewijde collega en zal erg gemist worden. Rust zacht Hendrik.
Nancy Peeters
Erembodegem
Oprechte deelneming bij dit grote verlies van pino.
Gert suys
Ninove
Hendrik we zullen je missen je was altijd bereikbaar voor goeie raad of een helpende hand
Schouppe Danny
Roosdaal
We wensen jullie heel veel sterkte. We zullen Hendrik missen, heel fijne collega.
Petra De Ville
Denderleeuw
Mijn oprechte deelneming... Rust zacht Pino...
Vercouillie Jonas
Zulte
Hendrik ik ga je enorm missen Bedankt voor de jaren dat ik je gekend heb Rust zacht mijn vriend
De coninck paul
Mazenzele
Veel sterkte aan de familie! Rust zacht Pino!
De vreese steven
Merelbeke
Mijn oprechte deelneming.
Els De Meyer
Lochristi
Afscheid nemen valt altijd zwaar. Zeker van een collega - vriend die steeds klaar stond om hulp te bieden indien dat nodig was. Je zal gemist worden makker! Innige deelneming aan familie en vrienden, vanwege familie Spiliers-Vinck.
Olivier Spiliers
Hofstade-Aalst
Dag Hendrik, ik zal je missen mijn vriend, je was een geweldige collega en chauffeur, rust nu maar zacht
Vera Wyns en Doumen Erik
MAZENZELE
Hendrik. Den tijd is sneller gekomen dan gedacht . Ons laatste gesprek aan de telefoon zal mij altijd bij blijven. Je hebt gevochten tot de laatste dag . Helaas mocht en kon je dit gevecht niet winnen . Rust zacht makker ik neem je mee op de baan . Bedankt voor de goede gesprekken .
Nico
Nieuwerkerken
Makker, beste pino, het ga je goed mijne copain en doe maar zotte dingen daar boven... Rust zacht kameraad.
Pascal Vanoutryve
Evergem
Lieve Hendrik, ik herinner me ons laatste gesprek, we gingen afspreken samen met Pascal, het mocht niet zijn. Ik zal je nooit vergeten en hoop dat je de rust kan vinden die je verdiend na dit gevecht.
Diane Stroobants
Evergem