Erembodegem 7/7 & 24/24 te bereiken: 053 78 73 18
Hogeweg 27 - 9320 Erembodegem
Vandaag geopend van 9 - 13u
Rouwcentrum geopend op afspraak
Aalst 7/7 & 24/24 te bereiken: 053 78 44 88
Louis D'Haeseleerstraat 56 - 9300 Aalst
Geopend op afspraak

Tom Piron

15/08/1972 02/12/2020

Condoleren

Liefste Tom, Het is alweer bijna jouw verjaardag, zonder taart of feest Weet je, ik kan niet zeggen dat ik droevig ben geweest Om de leegte die je achterliet Ik kan enkel maar denken aan je jas en al jouw grappen Aan de toon van je stem en je danspassen Aan de liefde en affectie Maar leegte, nee dat is er helemaal niet
Eva Van Damme
Wetteren
Wij wensen de familieleden veel sterkte in deze droeve tijd. Dat hij moge rusten in vrede
Vonck Leona
Aalst
Onze oprechte deelneming met jullie groot verlies. Veel sterkte. Ann & Pascal
Pascal Laureys
Melle
Onze oprechte deelneming bij dit verdriet dat jullie treft.
frieda en harry
Aalst
Lieve familie van Tom, Dit droevige nieuws raakt me. Veel woorden hebben we nooit gewisseld, Tom was niet zo'n grote prater, hij kwam alleen langs als er een probleempje met de pc of printer was. Ik wens jullie alle sterkte toe! Rust zacht Tom. Els
De Coen Els
Ternat
Dierbare familie van Tom , Ons diep medeleven bij het plotse heengaan van Tom. Wij bidden bij de Heer voor zijn zielerust, alsook om moed en sterkte om deze beproeving te aanvaarden,in het vooruitzicht van een later weerzien. Herman en Maria De Pelsmaeker-Heirman.
De Pelsmaeker Herman
9310 Herdersem
Mijn oprechte deelneming. Ik wens jullie veel sterkte toe. Rust zacht Tom. De Clercq Caroline
De Clercq Caroline
Geraardsbergen
Mijn oprechte deelneming bij dit grote verdriet dat jullie treft. Veel sterkte
De Clercq Isabelle
Geraardsbergen
Inninge deelneming naar aanleiding van het overlijden van Tom. Veel sterkte toegewenst aan Vivian en Jonah alsook aan de familie.
Nadine Smeets
Beerzel
Wij zijn erg diep getroffen door het overlijden van Tom. Wij delen in jullie verdriet, en betuigen onze oprechte deelneming. Wij wensen jullie veel sterkte in deze moeilijke momenten. Woorden ontbreken ons om onze gevoelens waarachtig de uiten ; Tom zullen we ons altijd herinneren als een charmante en aangename persoonlijkheid. Nogmaals : sterkte Georgette & Fons
Georgette en Fons
Soignies
Onze oprechte deelneming met het zeer zware verlies van jullie geliefde zoon, echtgenoot, vader, broer...aan de ganse familie! Veel sterkte in deze moeilijke dagen! Luc en Nadine
Muylaert Luc-De Smet Nadine
Welle
Je suis triste de ta disparition on a quand même passé presque 20 ans ensemble, ton sourire, tes blagues, ta vie vont me manquer. Tu laisses un grand vite à présent, je ne t'oublierai jamais. Laurent
laurent
gembloux
Innige deelneming en veel sterkte in deze moeilijke dagen.
Hermans Anne
Zaventem
Beste Familie, Mijn oprechte en innige deelneming met dit grote verlies, we wensen U veel sterkte in de verwerking, en nog veel moed in deze zeer moeilijke tijden, de talrijke mooie momenten en herinneringen aan Tom zullen mettertijd de bovenhand halen.... Nog veel sterkte, Bertels Koen (collega van Wim )
Bertels Koen
Sint-Gillis-Waas
beste familie en vrienden van Tom Het doet me iets om te vernemen dat we moeten afscheid nemen. Wij hadden af en toe contact, niet zoveel, maar het treft me toch diep. Want Tom was een fijne collega met een erg zachte en menselijke kant. Voor jullie moet dat gevoel duizend maal sterker zijn. Lars Devocht, GwH
Lars Devocht
Lokeren
Beste familie, beste Wim, in naam van alle medewerkers wil ik jullie ons innige en oprechte medeleven betuigen bij het overlijden van jullie geliefde zoon, echtgenoot, vader en broer Tom. We leven enorm met jullie mee en hopen dat de mooie herinneringen jullie de nodige kracht geven om dit verlies te boven te komen. We wensen jullie veel sterkte toe in deze moeilijke dagen.
Benoit De Ryck
Sint-Gillis-Waas
Beste familie, onze welgemeende deelneming bij dit verlies en het immense verdriet waarmee jullie achterblijven. Hopelijk vinden jullie steun bij elkaar en putten jullie kracht uit alle mooie herinneringen om te kunnen verder gaan met het leven. Heel veel sterkte gewenst!
Nele Schelfhout, Geert en Dries Bonnarens
9600 Ronse
Veel sterkte aan de hele familie... we denken heel veel aan jullie. Bruno Evelyne (en familie), Rosine, Johan, Leen
De Jonghe Bruno en familie
Galmaarden
Beste familie van Tom, mijn oprechte deelneming. Veel sterkte toegewenst in deze moeilijke periode. Rust zacht Tom. Wendy Vandendriessche (collega van Tom)
Wendy Vandendriessche
Teralfene
Mes sincères condoléances et tous mes voeux de courage à la famille de Monsieur Piron.
Raphaël Born
Court-Saint-Etienne
Beste familie en vrienden van Tom, ik wens mijn innige deelneming over te maken. Tom, Rust in Vrede.
Alex
Brussel
Mijn oprechte deelneming, veel sterkte aan de familie en vrienden.
Caroline Hoogstoel
Galmaarden
Ik was geschrokken toen ik dit droevige nieuws vernam! Ik wens jullie heel veel sterkte in deze moeilijke tijd. Kelly (secretariaat kamers Raad van State)
KellyMattens
Halle
Het was een grote schok om het overlijden van Tom te vernemen. Ik had gehoord van de moeilijkheden waarmee hij kampte maar dit plotse verlies komt bij ons op de Raad van State allemaal erg hard aan. Mijn oprecht medeleven met zijn familie en vrienden.
Jeroen Van Nieuwenhove
Leuven
Ik wens jullie veel sterkte in deze droeve tijden. Moge jullie steun en liefde vinden bij elkaar en uit de herinneringen aan Tom. Ik heb hem steeds gekend als een fijne, warme en behulpzame collega.
Jolling Cedric
Sint-Truiden
Zij die wij liefhebben en dan van ons zijn heengegaan, zijn niet meer waar zij waren, maar altijd waar wij zijn. Veel sterkte aan de familie en vrienden. Stijn, collega RvS
Stijn Van den Eede
Dendermonde
Wat een schok, voor me en zeker voor de vele werkgenoten. De woorden zijn te schaars om mijn verdriet uit te drukken. Veel sterkte aan de familie.
Philippe Hannart
Charleroi
Je garderai de Tom le meilleur souvenir qui soit. Collègue dévoué, aimable, toujours prêt à aider. Paix à son âme. Très sincères condoléances à toute sa famille.
Moulard Nadine, Premier attaché linguistique C.E.
Ghoy, Lessines
Reposes en paix. Sincères condoléances à toute la famille et à tous les proches.
Quentin Geldof
Forest
Innige deelneming. We zullen hem missen op de Raad van State.
Vanneste Frederic
Brugge
Mes sincères condoléances à toute la famille et aux proches de Tom. Je vous souhaite beaucoup de courage dans ces moments difficiles.
Létitia
Erbisoeul
Tu vas nous manquer. Reposes en paix. Murielle
Gilson
Murielle
Mijn oprechte deelneming. Moge het verdriet om het afscheid getemperd worden door mooie herinneringen.
Luc Dejans
Heverlee
Sincères condoléances à tous les siens.
Conti Esther
Oupeye
"Celui qui a été ne peut plus désormais ne pas avoir été." Cher Tom, tu as été parmi nous, avec ta profonde gentillesse et ton extrême sensibilité. Nous ne pourrons pas t'oublier.
Emmanuelle
Uccle
Ik bied u graag mijn meest innige deelneming aan bij het verlies van onze collega. Zijn verlies zal op kantoor een grote leemte achter laten. Dat God u de sterke mag bieden om dit verlies te verwerken.
Wouters Betty
Anderlecht
Wij zijn diep getroffen door het plotse overlijden van Tom. Hij was een wat stille maar fijne collega die er steeds was om te helpen. Wij zullen hem missen. Ons oprecht deelnemen met en veel sterkte aan zijn familie en vrienden, mede namens alle auditeurs en medewerkers van het auditoraat van de Raad van State.
Eric Thibaut en Luc Vermeire
Brussel
Beste familie van Tom, Tijdens de regelmatige IT 'rescue' interventies was Tom steeds de behulpzame, oprecht vriendelijke en immer glimlachende collega/oplosser van vele pc problemen. Ik probeer het intrieste nieuws van zijn overlijden nu een plaatsje te geven. Mijn oprecht medeleven.
Hilde
Buggenhout
Beste familie van Tom, Het is een schok om te vernemen dat Tom overleden is. We wensen jullie heel veel sterkte in deze bijzonder moeilijke periode. Tom was een graag geziene collega, altijd goedlachs en een harde werker op de Raad. We zullen hem missen. Met oprechte deelneming, Silvan De Clercq en familie (griffier Raad van State)
Silvan De Clercq
Ename
Aujourd’hui, une petite étoile vient de naître dans ce monde céleste. Qu’elle soit encore un guide, comme elle l’a été sur cette terre. Sincères condoléances. Manu
emanuella bianchin
zaventem
Beste familie van Tom, mijn oprechte deelneming. Ik wens jullie veel sterkte in deze moeilijke periode
Marijke Van de Vondel
Gentbrugge
Mijn oprechte deelneming, ik wens jullie veel sterkte in deze zeer moeilijke periode. Tom, rust zacht...
Tim De Schepper
Erpe-Mere
Tom, rust zacht. Met vele vragen blijven wij en jouw naasten achter. Je droge humor toen we op verlof waren in Welle zal me altijd bij blijven. Voor je vrouw en zoontje Jonah, veel sterkte toegewenst in deze moeilijke tijd. Opdat zij troost en antwoorden mogen vinden in de herinneringen. Jan & Kelly, Wout & Lenke
Familie Schelfhout - Van Baelen
Balen
Beste familie en vrienden van Tom, heel veel sterkte met dit groot verlies. Ik zal hem herinneren als een sympathieke, behulpzame en altijd vriendelijke collega. Dag Tom, we zullen je hier erg missen.
Aranka Reniers
Tienen
Mijn innige deelneming bij jullie plots en groot verlies. Veel sterkte in deze moeilijke tijd.
Joke Goris (RvS)
Hasselt
Repose en paix Tom. Mes plus sincères condoléances et courage à ses proches.
Trehout Catherine
Bruxelles
Telkens ik dankjewel zei nadat Tom me alweer had geholpen bij PC-pech kreeg ik steevast "zonder dank" en "graag gedaan" terug. Zonder veel woorden, altijd klaar met kennis en hulp. Enkel goeie herinneringen aan een fijne collega. Sterkte aan de familie.
Alain
Brussel
Geachte familie en vrienden van Tom Het nieuws van het overlijden van Tom kwam voor alle medewerkers van de Raad van State en niet in het minst voor mijzelf, als een schok. Ik heb het genoegen gehad om gedurende vele jaren nauw met Tom te mogen samenwerken. Tom was een loyale collega waarop de Raad van State altijd kon rekenen. Hij heeft gedurende 21 jaar die hij als adviseur informatica bij de Raad van State heeft gewerkt, een belangrijk aandeel gehad in de informatisering van de instelling. Mijn oprecht deelnemen mede namens alle medewerkers van van de Raad van State. Veel sterkte in deze moeilijke tijden aan zijn familie en vrienden Klaus Vanhoutte, Beheerder van de Raad van State
Klaus Vanhoutte
Brussel
Sincère condoléances, avec le regret de ne pas avoir pu être ton collègue plus longtemps.
karim meshoub
uccle
Mijn oprechte deelneming aan vrienden en Familie! Veel sterkte gewenst in deze moeilijke tijden.
Heidi
GEraardsbergen
Familie en vrienden, heel veel sterkte bij dit verlies.
Lindsay Matthys (RvS)
Affligem
We wensen jullie heel veel sterkte in deze zeer droevige tijden. Dat de mooie herinneringen jullie veel troost mogen bieden.
Jan en Valerie
Brussel
Afscheid nemen doet pijn ... Maar in elke traan glinstert een mooie herinnering. Veel sterkte gewenst in deze moeilijke dagen.
Tiny
Aalst
Onze innige deelneming bij het verlies van Tom. Hij was een collega waar je kon op vertrouwen!
Katrien en Peter
Denderhoutem
Beste familie en vrienden van Tom, er bestaan geen troostende woorden voor dit grote verlies. Mijn oprechte deelneming. Veel sterkte toegewenst. Rust in vrede, Tom!
Barbara
Aat
Ik wens je veel kracht en sterkte en dat de mooie herinneringen u veel troost
Marc Van Camp
Drieslinter
Lieve Tom , nog steeds niet te geloven dat je zo vroeg van ons bent heen gegaan. Je was de beste echtgenoot, papa, broer, vriend, nonkel, peter die we konden dromen. Dankbaar voor de mooie momenten die we hebben gekend. In goede en minder goede tijden stonden we naast elkaar. Dankbaar voor de mooie 29 jaar die je in mijn leven bent geweest. Je laat een grote leegte na . Ik zal nog vaak aan je denken zeker als ik moet werken in Brussel. Zal onze treinritten missen. Ook de vele bbq's , mosselfestijnen, verjaardagsfeesten , tv momenten, carnaval vieren gewoon teveel om op te noemen. Gewoonweg zot doen. Elkaar troosten als het nodig was. Vaarwel mijn grote broer. Ooit zien we elkaar weer. Graag een gedachten prentje. Slaap zacht. Ik zal je altijd in mijn hartje blijven dragen. je Kleine zus Kristine uit t'roosken en gezin.
Osselaer Luc- Van Den Abbeele Kristine - Thomas en Stefanie
Lede
Beste familie, veel sterkte met het heengaan van Tom, beste we zullen je missen. Pierre en Nicole
Temmerman-Cappelmans
Liedekerke
Mijn enige deelneming voor het verlies van Tom. Ik zal hem missen.
philippe chiau
Ninove
Beste familie van Tom, Dit is zo erg, dat ik er al dagen niet goed van ben. Ik leef mee met u, en wens u sterkte in deze uiterst moeilijke tijden. Het is ook een vreselijk verlies voor de Raad van State, waar Tom een van de pijlers van de informaticadienst was. Hij was stil en teruggetrokken, maar het was een beetje een “valse trage”: als je zijn capaciteiten echt leerde kennen, wist je al snel dat het een kei in zijn vak was. Tientallen keren heeft hij mij geholpen met informaticaproblemen. Je belde Tom en hij zocht een oplossing voor je probleem. Soms duurde dat uren, soms dagen of weken, maar steeds weer wist hij je probleem efficiënt op te lossen. We zullen hem erg missen.
Jo Baert
Tielt
We zullen hem zo hard missen op de Raad van State. Zijn fijne humor, zijn eenvoudige levensstijl en zijn stille, maar warme hulpvaardigheid... Innige deelneming aan zijn gezin en familie.
Jan Clement
Merelbeke
Ook in tuinen van verdriet, blijft de klaproos van herinnering in de warmste tinten bloeien... Weet dat er aan jullie wordt gedacht, tijdens deze zware dagen. We wensen jullie eindeloos veel kracht, om dit verdriet te kunnen dragen. Onze oprechte deelneming, Vanwege, De Moerlooze Koen - Lauwerys Annelies en Lenn
De Moerlooze Koen - Lauwerys Annelies & Lenn
Aalst
Beste familie van Tom. Beste Rose-Marie en Herman. Het overlijden van jullie oudste zoon Tom heeft ons aangegrepen. Iemand die jong sterft, en ouders en gezin moet achterlaten, dat is niet de gewone gang van zaken in het leven. Maar op sommige dingen hebben we geen vat, hoezeer we dat ook zouden willen. We begrijpen dan ook heel goed de onmacht die jullie nu voelen. We kunnen enkel hopen dat jullie de vele goede dingen die Tom in zijn leven realiseerde en voor anderen betekende., voor altijd in het hart mogen meedragen ,en elkaar steunen en sterken in het verdriet.! Met warme groet ! Paul en Annemie
De Witte Paul en Annemie Seminck
9300 Aalst
Mijn innige deelneming bij dit groot verlies. Afscheid nemen doet altijd pijn. Er is nooit een geschikt moment voor te vinden. Koester de mooie momenten. Laat ze een bron van troost zijn als het moeilijk gaat.
Hilde Rossenue
Gistel
Tom was een collega waarop je altijd kon rekenen. Zijn stille maar hulpvaardige aanwezigheid waren ons zo vertrouwd. Zijn glimlach, fijngevoeligheid, zijn luisteren naar onze verhalen 's middags aan tafel, we zullen het hard missen. Veel sterkte gewenst aan zijn familie en vrienden. We houden Tom en jullie in gedachten.
Wilfried Van Vaerenbergh
Sint-Joris-Winge
Je présente mes plus sincères condoléances à la famille de Tom et partage leur souffrance. Je souhaite beaucoup de courage à tous dans ces moments difficiles. Geneviève
Minnaert Geneviève
Somme-Leuze
Het was schrikken bij dit onverwachte bericht. Ik wens de ganse familie veel sterkte in deze moeilijke periode.
Wouter De Cock
Destelbergen
Mijn oprechte deelneming bij dit grote verdriet en veel sterkte gewenst in deze moeilijke dagen.
Roseline Verstraeten
Lede
Beste familie, wij hebben vaak met Tom samengewerkt en hebben enkel goede herinneringen aan hem. We delen in Uw verdriet. Dierk Verbiest
Dierk Verbiest Kamervoorrzitter in de Raad van State
9900 Eeklo
Herman, Rose-Marie, Guihong en familie, We zijn compleet verrast door het onverwachte heengaan van Tom die we ons als een stille, goedlachse jongeman zullen herinneren en waarop jullie - terecht - trots konden zijn. Weet dat we aan jullie denken bij dit grote verlies. We bewaren Tom in onze beste herinneringen. Tot binnenkort. Marc & Kris
Marc & Kris Verbruggen-Naessens
Boechout
Herman en Rose-Marie, gelieve onze gevoelens van innige deelneming in uw pijnlijk verlies te willen aanvaarden. Roland en Diane
Roland Devreese en Diane Van Steenbrugge
9031 Drongen
Ik zal me Tom herinneren als een warme, vriendelijke mens die altijd klaarstond om te helpen waar nodig. Veel moed en sterkte gewenst om dit enorme verlies te dragen.
Sven
Montenaken
Herman, Rose-Marie, c'est avec regret que j'ai appris le décès de votre fils Tom. Je vous présente ainsi qu'aux familles Piron et Zhou, mes plus sincères condoléances, et partage votre peine en ces moments si pénibles.
Monique Banse
Etterbeek
Onze oprechte deelneming, Marno en Martine Berckmoes - Kints.
Marno Berckmoes
Merelbeke
Mijn innige deelneming bij dit grote verdriet en veel sterkte gewenst aan de familie in deze moeilijke dagen. Tom zal herinnerd worden als iemand met een heel warme persoonlijkheid, die bovendien altijd klaarstond om te helpen.
Danny
Beersel
Beste geliefden van Tom, Mijn oprechte deelneming bij dit verdriet dat u treft.
Marleen De Wandel
Zottegem
Herman, Rose Marie, familie Onze oprechte deelneming in dit zware verlies die jullie treft , blijf mekaar steunen en graag zien, héél veel sterkte gewenst. Fam. De Coensel Willy- Kindermans Anne Marie / Kindermans Emiel (oud geburen van Herman)
anne marie kindermans
Nieuwerkerken
Beste familie, nu pas vernemen we via omwegen welk groot verdriet jullie getroffen heeft. Tom hebben we enkel gekend als kind en adolescent. Maar het is duidelijk dat hij veel te vroeg is heengegaan. Oprechte deelneming in jullie verdriet. Daniel en Regina
M. e, Mevr Goeminne - De Paepe Daniel en Reginai
De Pinte
Mijn innige deelneming bij het heengaan van Tom. Zo triest! Ik heb hem gekend in de Raad van State. Veel sterkte in deze zeer moeilijke tijden! Daniel Moons, ere-staatsraad in de Raad van State
Moons Daniel
1702 Groot-Bijgaarden
Herman, Rose-Marie en familie, wij waren erg geschrokken toen we het overlijden vernamen van Tom, we denken aan jullie en wensen jullie heel veel sterkte en moed om dit verlies te verwerken, Luc en Sonia Van Driessche - Notebaert
Sonia Notebaert
brakel
Herman en Roos-Marie, Via Marc Verbruggen vernemen we het schokkende nieuws van het overlijden van zoon Tom. Dat ouders hun kind moeten begraven is zowat het ergste dat hen kan overkomen. Woorden van troost zijn machteloos. We bieden jullie ons medeleven en wensen jullie veel sterkte in deze beproeving. Marc en Lieve
Marc en Lieve Lambert-Van Leirsberghe
Sint-Andries (Brugge)
Mijn oprechte deelneming bij dit grote verlies. Ik wens u allen enorm veel sterkte in deze moelijke periode. Tom zal herinnerd worden als iemand die steeds voor iedereen klaarstond met een bijzonder groot hart, een brede glimlach en zijn gekende warme persoonlijkheid .
Simon Van Molle
Gooik
Cher Herman, Je te présente mes sincères condoléances. Je sais que c'est une expression toute faite mais je ne crois pas que les mots en soi comptent: l'important c'est de se manifester. Je ne peux imaginer la douleur de parents qui perdent un enfant quel que soit son âge: ce n'est pas dans l'ordre des choses. Je ne peux que souhaiter à toi et aux tiens que le temps puisse l'apaiser. Sincèrement, Philippe, collègue d'il y a 18 ans
Philippe Coene
Sint-Pieters-Leeuw
Herman en Rose-Marie, Langs een e-mail van Marc Verbruggen hebben wij het schokkende nieuws van het overlijden van uw zoon Tom vernomen. Wij bieden u onze innige deelneming aan in de diepe rouw die u komt te treffen en wensen u veel sterkte in deze beproeving. Eddy en Livina
Eddy en Livina Christiaens - De Maré
Aalter
Tom was een gewaardeerd collega. Hij zocht altijd naar een gepaste oplossing voor onze IT-problemen en was bovendien een warm mens. Hij zal een leegte achterlaten. Veel sterkte aan de familie.
Liesbeth Vermeire
Aalter
Mijn innige deelneming bij dit immens grote verlies. Liefs, Heidi, Robbe en Elien
Bardijn heidi
Nieuwerkerken
Zo jong....zo erg, je blijft altijd in onze gedachten Tom. Vaarwel waar je ook bent!
Michèle Demedts
Welle
In de stilte van de nacht komen druppels als zoete koek uit de hemel gevallen Ik vraag mezelf niet meer af waarom Het is gewoon iets dat niet langer kon... Druppels komen langzaam uit m'n sterren gerold... Ze zijn mijn huid doordrongen, naar m'n hart gezwommen. Het slikt als zoet gebak... Er is geen antwoord en geen waarom Er is enkel een zee van verdriet... Omdat je ons verliet... En in de stilte van de nacht Hoop ik, dat we jouw tranen kunnen dragen in ons hart, Dat je vrij bent van alle pijn... En een mooie regenboog kan zijn, Die fier hoog aan de hemel staat En je laat weten dat het goed met je gaat, De druppels in mijn hart zullen nooit meer opdrogen, En toch ben ik jou ontzettend dankbaar, voor jouw stralende regenbogen... Ze hebben mijn leven gekleurd Me ontelbaar vele keren opgebeurd En in de stilte van de nacht Doven mijn sterren langzaam uit Ik neem je mee voor altijd In mijn hart, in mijn huid Slaap nu maar lekker zacht Je hebt het verdient Mijn regenboog Mijn vriend
Eva Van Damme
Wetteren