Erembodegem 7/7 & 24/24 te bereiken: 053 78 73 18
Hogeweg 27 - 9320 Erembodegem
Vandaag geopend van 9 - 13u
Rouwcentrum geopend op afspraak
Aalst 7/7 & 24/24 te bereiken: 053 78 44 88
Louis D'Haeseleerstraat 56 - 9300 Aalst
Geopend op afspraak

Ivo Van der Elst

5/08/1943 26/11/2020

Condoleren

Mijn oprechte deelneming en heel veel sterkte aan jullie!
Wendy Van Impe
Haaltert
Slechts weinig woorden passen in een tijd van droefheid en pijn. Moge dit gebaar een teken van medeleven zijn.Veel sterkte!Vanwege John en Karien Moens-Van Hoecke.Els Van Hoecke en Lore uit Lokeren.residentie Lyn Oostende.
Karien,John,Els en Lore
Lokeren
Innige deelneming voor het verlies dat jullie treft. Wij zullen ons Ivo herinneren als een zeer energiek, sympathiek mens en gedreven leerkracht.
Tim Van Den Haute - Martine Van Cutsem
Denderleeuw
Ons oprecht medeleven bij het overlijden van je echtgenoot. Heel veel sterkte. Ik zal hem steeds herinneren als een fantastische collega. Martine Arijs en echtgenoot Erich De Waegeneer
Arijs Martine
Erembodegem
Innige deelneming
Micheline Koeck
aalst
Beste Pierre, Wij zullen u nooit vergeten. Je bent een mooie en lieve persoon geweest en je was altijd bereid om te helpen. Bedankt voor alles wat je gedaan hebt voor ons en voor onze ouders. Mary en Rudi
Rudi Decort
Ruisbroek
Oprechte deelneming, We zullen Pierre altijd blijven herinneren als een enthousiaste, vriendelijke en gedreven man. Steeds klaar om te helpen. Rita, veel sterkte in deze droevige tijd. Julien en Lieve. Sofie en Line.
Meersman Julien- De Vroe Lieve
Erembodegem
Lieve Rita en familie we wensen jullie heel veel sterkte bij het verlies van onze goeie vriend! We zullen Ivo herinneren als een trotse, soms kritische, vaak grappige maar vooral aangename man. Het blijft voor ons moeilijk te vatten en veel te vroeg!
Danny en Birgit
Steenhuize
Beste Rita en familie , onze oprechte en innige deelneming bij het te vroege overlijden van Pierre.Veel sterkte in de droevige periode die volgt.Wij zullen er steeds voor jullie zijn in de komende moeilijke momenten.Paul en Greta.
Beerens-Brewee
Knokke-Heist
Beste Rita, ik wens u veel sterkte in deze droevige periode. Mijn oprechte deelneming aan heel de familie.
Katrien Coucke
Oostende
Beste Ivo Jij bent altijd een sympathieke collega geweest. Wij konden ook praten over dingen die niets met wiskunde te maken hadden. Ik hoop dat je rustig afscheid hebt kunnen nemen van iedereen. Mijn innige deelneming voor de ganse familie.
Vande Vijver Willy
Kuurne
Beste Rita en familie Ik ben echt bedroefd te vernemen dat Ivo is overleden. Hij was een fijne collega met een uitgesproken persoonlijkheid en een groot hart, dat heb ik mogen ervaren. Mijn innige deelneming. Diedelinde Standaert, collega Frans
Standaert
8370 Blankenberge
Mijn oprechte deelneming bij het overlijden van jullie dierbare. Ex collega KA Denderleeuw
Hilde Fonck
Herzele
Beste Rita, beste Jessica en familie Mijn innige deelneming bij het overlijden van Ivo. Als collega hebben we samen een mooie tijd gekend op het Koninklijk Atheneum van Denderleeuw. Steeds gedreven, voldoende tijd voor een leuke babbel, steeds bereid voor de juiste tip als het over boekhouden en aanverwanten ging. De energie waarmee Ivo kon lesgeven en de jeugd gaande houden was welbekend. Zeker tijdens warme dagen, wanneer de ramen van de lokalen werden opengezet, kon je vijf klaslokalen verder probleemloos de boekhoudkundige bewerkingen volgen, of wat ermee verkeerd liep! Ook zijn inzet voor de zaalvoetbal op school werd erg gewaardeerd. Ik denk ook aan de bezoeken bij jullie thuis waar er rustig kon nagekaart worden over 'het onderwijs'. Ging altijd veel vlotter met het verplichte glas stevige rode wijn! Ik hoop van harte dat het afscheid vlot is verlopen, gezien de moeilijke tijd vanwege Corona. Nogmaals mijn innige deelneming. Erik Mabilde
Erik Mabilde
Lede
Beste familie Graag mijn oprechte deelneming bij het, te vroeg toch, overlijden van een van mijn favoriete en geliefde collega's. Ivo was een begeesterd en gedreven lesgever met een forse stem zodat ik in lokaal 111 af en toe wel eens op de muur moest bonken om zijn les, in lokaal 112, niet te moeten meevolgen! Ivo begreep dan wat er aan de hand was en we moesten er achteraf vaak beiden om lachen. Dat is de eerste anekdote die bij mij opkwam toen ik met ontzetting zijn overlijdensbericht las! Vaak hadden wij samen toffe gesprekken en Ivo liep af en toe nog wel eens binnen bij mij thuis na zijn pensionering. Maar de tijd gaat oh zo snel en nu hadden we inderdaad al geruime tijd geen contact meer! Jammer want zijn heengaan zet nu een punt achter alles! Het raakt mij want toch is het eens te meer veel te vroeg! Veel sterkte aan de familie!
Verlé Rudi
Denderleeuw
Beste Heel veel sterkte in deze moeilijke tijden. Ik herinner mij men. Van der Elst als een zeer gepassioneerde, energieke leerkracht! Mijn deelneming .
Sarah bourguiba
erembodegem
Innige deelneming voor het verlies dat jullie treft. Ik zal meneer Van der Elst onthouden als een gedreven en gepassioneerde leerkracht die mij een aantal keer naar de gang stuurde wanneer ik aan het giechelen was met een vriendin. Ik moet met een glimlach aan hem terugdenken. Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.
Kimber Eeckhout
Erembodegem
Ik was leraar zedenleer toen je nog jong was en jij hebt me onmiddellijk aanvaard wat toen niet zo vanzelfsprekend was ( ben van '46) heb je nog gefilmd in de klas, wat een zin voor humor en de liefde van zijn de leerlingen die er zo afspat; zijn portret is zoals hij was, maar dan ouder, en dat ben ik ook, maar ik ben hem niet vergeten; een beste collega die je je kon wensen; hoop dat dit een troost kan zijn voor jullie, de familie.
Jan
Gent