Erembodegem 7/7 & 24/24 te bereiken: 053 78 73 18
Hogeweg 27 - 9320 Erembodegem
Vandaag geopend van 9 - 13u
Rouwcentrum geopend op afspraak
Aalst 7/7 & 24/24 te bereiken: 053 78 44 88
Louis D'Haeseleerstraat 56 - 9300 Aalst
Geopend op afspraak

Willy Florimond De Wuffel

17/03/1931 19/10/2019

Condoleren

Voor Yves en Claire en Familie, Veel sterkte gewenst in deze droevige tijd Jose en Rita Stavele
Baes Jose-Soenen Rita
Stavele
Er is veel pijn, als je afscheid moet nemen van iemand die je zó liefhad. Marleen, Evelyne en Aurélie, oprechte deelneming in jullie verdriet. Sterkte, ook aan de familie, van ons allemaal.
A. De Waele-Nechelput en Lie, Klaas en Eva
Knokke-Heist
Laat de koestering van de herinnering een troost zijn in dit verlies. Ik zal helaas niet aanwezig kunnen zijn op de uitvaartdienst van Willy. Aanvaard niettemin mijn blijken van innige deelneming.
Fam. Odiel Vandycke- Greta Naert
Roeselare
Beste familie, wij wensen jullie veel sterkte bij het verwerken van dit verlies, onze innige deelneming, Geert (zoon van Annie en Rik) & Christa
Geert Ghysens en Christa De Bolle
EREMBODEGEM
bij deze willen wij jullie veel sterkte toe wensen en innige deelneming bij het verliezen van jullie dierbare
Debruyne Freddy-Vosté Micheline
nieuwpoort
Met onze oprechte deelneming. Veel sterkte in deze moeilijke periode.
Marc en Monique Naessens - Van Huffel
Erembodegem
Geachte familie, Onze oprechte deelneming in de diepe rouw die uw familie treft. Gelukkig hebben wij Willy nog ontmoet vorige maand bij de voorstelling van zijn boek!
Saartje (Sarah) De Smet & Guy Van Leuven (ex-directeur zwembad Aalst)
9300 Aalst
Lieve Marleen, Aurélie en Evelyn, ik wens jullie mijn innige deelneming aan bij het overlijden van jullie geliefde vader en grootvader. Jullie hebben hem tot de laatste dag goed verzorgd en vooral omringd met heel veel liefde en genegenheid. Hij kan rusten in vrede met de kennis dat zijn dochter en kleindochters het goed doen in het leven! Heel veel sterkte. Ik ga er helaas niet geraken voor de begrafenis. Zaterdag beginnen hier grote werken in mijn tuin (ik leg je het later uit). Sterkte.
Katrien COLENBIE
VILVOORDE
Innige deelneming Steven Hilde Van Vaerenbergh Hogeweg 51 Erembodegem
VAN VAERENBERGH
AD DELHAIZE EREMBODEGEM
We houden een goede herinnering aan nonkel Willy, de vooruitstrevende meester-schilder.
LIBAUT Eric - LANGHENDRIES Sonia
1750 LENNIK
Onze oprechte deelneming bij het overlijden van jullie echtgenoot en vader . We zullen ons hem steeds herinneren als een sportief en vriendelijk man. We kunnen de uitvaartplechtigheid jammer genoeg niet bijwonen . Veel sterkte . John en Chantal
John en Chantal Cassiman- Braeckman
Erembodegem
Onze oprechte deelneming.....
Francis en Tilly Willems-Van Der Linden
Herentals
Innige deelneming en veel sterkte
Patrick De Ryck en Karine Hendrickx
Denderleeuw
Woorden schieten tekort voor dit vreselijke (veel te vroege) verlies. De leegte die Willy achterlaat, is niet met woorden te vullen. Loek en ik wensen jullie veel kracht toe - en steun aan elkaar - om dit verlies te verwerken. Wees getroost door de vele mooie herinneringen die jullie zullen bewaren en koesteren. Marijke, Loek en dochters.
Marijke Ter Braak
Nederland, Vlaardingen
Mijn oprechte deelneming met het verlies van jullie moedige en gepassioneerde vader en grootvader. Veel sterkte.
Geert De Naeyer
OLV, Aalst
Mijn heel oprechte deelneming bij het overlijden van Willy De Wuffel. Hij blijft in mijn gedachten als een zeer intelligente, gedreven, principiële, sociaal bewogen man. Een échte Meester in het leven. Een kompas in een wereld dat het Noorden kwijt is. De wereld verliest weer wat oerdegelijk gezond verstand met zijn overlijden.
Van den Eede Geert
Aalst
Mijn deelneming bij het overlijden van Willy. Ik mocht hem leren kennen door als jonge ambtenaar Eucorea vzw op te volgen en heb steeds onthouden hoe hij met veel passie en veel menselijkheid over zijn vak, zijn leven en zoveel meer vertelde. Veel sterkte ook aan Aurélie.
Ruben Plees
Geraardsbergen
Wij betuigen onze innige deelneming en wensen dat u sterkte en troost vindt bij elkaar en in de mooie herinneringen. (Vorige maand probeerden we nog uw ouders telefonisch te bereiken. Wij zijn bevriend sedert onze jonge jaren. Graag zouden we uw moeder nog eens bezoeken. Kan u ons haar verblijfplaats laten weten via het E-mailadres van onze dochter? Dank u.)
Désiré en Marie-Jeanne Van Geert-Van Caelenberge
Hyacintenstraat 15, 9300 Aalst
Onze oprechte deelneming bij het overlijden van Willy. Voor, tijdens of na de raad van bestuur van Eucora zal ik steeds zijn wijze van spreken en vertellen missen... o zo jammer niet meer eens met hem te kunnen napraten over zijn boek dat we onlangs nog in ontvangst mochten nemen. Bedankt Willy Veel sterkte familie J. Govaerts Firma GRT
Govaerts Joachim
Brugge
Groot is de leegte die achterblijft. Waardevol zijn de herinneringen die blijven. Mijn oprechte deelneming aan de familie.
Kathleen De Cremer
Lede
Innige deelneming in uw rouw
Van santeannie
Denderleeuwinnige
Beste familie Jullie kennen me niet. Ik leerde jullie ouders, grootouders 5 jaar geleden kennen. Een heerlijk toeval, bij hen thuis. In hun ‘aards paradijs’, zoals we hun tuin sedert die dag noemden. Ik was eind augustus nog bij hem op bezoek. Hij vertelde, en vertelde, al was hij nog herstellende. Zo’ n wijs man, met zoveel levenskunst! Ik heb zijn uitvaartdienst in mijn diepste diep van thuis uit gevolgd, van begin tot einde, want ik was er graag bij geweest. Ik wens jullie sterkte. Met veel respect!
Martine
Deerlijk
christelijke deelneming
Leys Willy
alveringem stavele
beste familie, we verloren onze lieve mama ook pas zes weken terug: hard, vinden moeilijk troost want mimsy is hier overal... we kenden willy en mariette héél goed, ach willy ik kan je nu niet meer zien, mijn monografie niet meer sturen...jij mag nu rusten.
Neetens -Schutyser
9300 Aalst
Innige deelneming aan alle nabestaanden.
Wim Cooremans-Peggy Van den Brande
Erembodegem
Ik heb je vader ooit gekend als een sterke persoonlijkheid, goedlachs en steeds paraat voor zijn kinderen. Ik hoop dat dit een troost mag zijn voor gans de familie in deze droeve dagen. Hou jullie sterk. Chris Gheys (giske)
Chris Gheys
Brugge
Innige deelneming bij het overlijden van Willy. Een steeds eerlijke en goedlachse man. Michel De Bruyne
Michel De Bruyne
Ninove