Erembodegem 7/7 & 24/24 te bereiken: 053 78 73 18
Hogeweg 27 - 9320 Erembodegem
Vandaag geopend van 9 - 13u
Rouwcentrum geopend op afspraak
Aalst 7/7 & 24/24 te bereiken: 053 78 44 88
Louis D'Haeseleerstraat 56 - 9300 Aalst
Geopend op afspraak

Victor De Neef

1/03/1936 17/10/2017

Condoleren

Ik wil mijn diepste medeleven betuigen bij het overlijden van Vic. Van zodra ik kon stemmen was het voor hem. Hij was een waardig politicus die streefde voor de goede zaak! Aan de hele familie maar vooral aan Bert veel moed bij het heengaan van pa en echtgenoot! Ik blijf aan je denken. Nu ben je veilig op rust!
Ferket Christine
Sint-Niklaas
Diep getroffen door overlijden van Vic.Bieden ons oprecht medeleven aan een wensen veel sterkte in deze moeilijke tijd .
Van Rompaey-Keyaert
9473 Welle
Innige deelneming
Neukermans-de Winne
Erembodegem
Aan de ganse familie, Alles waar je van houdt zal je warmte blijven geven. Ook al is het niet gebleven. Het blijft een deel van jou een stuk van je leven... Onze oprechte deelneming bij dit groot verlies. Graag hadden we aanwezig willen zijn op de dag van het afscheid nemen van nonkel Vic maar door ziekte is dat jammer genoeg niet mogelijk. Veel sterkte!
Crombez Lutgard & Tielens Jean
Bree
Innige deelneming en sterkte aan de familie ! Vic was een strenge maar rechtvaardige chef. Iemand die je gewoonweg niet kunt vergeten !
Bonnier Brigitte
Nieuwerkerken
Oprechte Innige Deelneming aan de beproefde Familie.
Cerpentier
Sint-Gillis Dendermonde
mijn deelneming en sterkte aan de familie
verhaevert marleen
opwijk
Mijn oprechte deelneming bij het overlijden van Victor en veel sterkte
Van Ransbeeck Marianne
Brugge
Onze oprechte deelneming bij het verlies van nonkel Victor. Jammergenoeg kunnen we niet aanwezig zijn op de begrafenis . Veel sterkte aan de ganse familie. Bea en Willy
Crombez Bea ,Poivre Willy
Aulnois
Aan de ganse familie mijn innige deelneming en veel sterkte. Ik onthou de goede dingen die ik van Vic gezien en geleerd heb gedurende de periode dat hij mijn chef was bij BAC. Het is dankzij Vic dat ik mocht beginnen in 1976. Ik zal hem hiervoor steeds dankbaar blijven!
Hylebos Mia
Roosdaal
Beste familie, Als ex-BAC personeelslid bied ik jullie mijn oprechte deelneming aan. Vic is jaren lang onze “grote chef” geweest, iemand waar we naar opkeken. Velen hadden een beetje schrik van Vic, hij was streng maar rechtvaardig.
Callebaut Jacqueline
Halle
Aan de ganse familie mijn oprechte deelneming en veel sterkte. Vic was mijn eerste chef in 1973, ik bewaar de beste herinneringen aan hem. Het gaat je goed Vic.
Brichau Josée
Merchtem
onze oprechte deelneming aan de ganse familie met het overlijden van Vic -heel veel sterkte . dochter Verheyen Leon en collega Bacob.
VERHEYEN ANN
NINOVE
beste familie mijn innige deelneming bij het overlijden van uw man/pa/opa. Ik herinner mij Vic als een rots in de branding in de evolutie van BAC en meer bepaald de spaardienst. Iemand bij wie je steeds terecht kon, altijd bereid voor een babbel. Afscheid nemen leer je inderdaad nooit. Veel sterkte Gaby
De Clercq gaby
holsbeek
Dierbare familie, Spijtig genoeg is het voor mij niet mogelijk om de begrafenis as woensdag bij te wonen. Ik heb indertijd als jonge BAC-kantoordirecteur te Heist Vic leren kennen als iemand waar je altijd kon op rekenen. Indertijd begon je alleen in een kantoor; het gaf dan ook een goed gevoel, wetend dat er mensen zoals Vic achter je stonden ! Ik bied u mijn christelijke deelneming aan bij het verlies van uw dierbare. Vriendelijk, Wilfried Gussé
Wilfried Gussé
KNOKKE-HEIST
Onze oprechte deelneming Bij ieder overlijden worden mooie herinneringen geboren en die blijven
Van Zeebroeck Theo
Buggenhout
hij was een aangename vriend en behulpzaam wij zullen hem missen veel sterkte gewenst in deze droeve dagen
De Vleeschauwer Roland-De Ridder Georgette
Aalst 9300
Mijn oprechte deelneming! Veel moed en sterkte bij het verwerken van jullie verdriet. Vic was mijn baas gedurende de eerste maanden bij B.A.C. Hij was streng maar rechtvaardig. R.I.P. Vic.
RITA DEMESMAEKER
HOEILAART
Aan Annie ; kinderen en kleinkinderen onze oprechte Kristelijke deelneming bij het afscheid van Echtgenoot ; Vader en Grootvader Veel sterkte in komende dagen.
De Clercq-Verleysen
Erembodegem
Geachte mevrouw en familie, Via een ex-collega verneem ik het overlijden van 'Vic' zoals we hem noemden. Wij bieden U en ook de ganse familie, onze innige gevoelens van deelneming aan. Ik was inspekteur in West-Vlaanderen (regio Kortrijk) en mijn opleiding destijds in 1974 heb ik grotendeels gekregen van Vic. Ik heb heel veel aan hem te danken. Het was voor mij een aimabel, goed, werkkrachtig en correct mens. Ik blijf hem verder indachtig. Veel sterkte. W. Renier-Debue M. P.S. Het zou mij plezieren een gedachtenisprentje te ontvangen.
Willy RENIER
8820 Torhout Breidelstraat, 3 b7
Wij nemen oprecht deel in het verdriet dat u treft bij het overlijden van uw echtgenoot en papa en wensen u veel sterkte in deze moeilijke periode Cecile Van Bossuyt Eddy Van Den Bergh
Van Bossuyt Cecile
TERNAT
Onze oprechte deelneming bij het overlijden van uw geliefde echtgenoot en papa Veel sterkte in deze moeilijke periode
Kleding Gisele
erembodegem
53410205 INNIGE DEELNEMING IN DE ROUW DIE DIE DE FAMILIE TREFT.VEEL MOED EN STERKTE. MARIA VAN NUFFEL FREDDI PYCK
PYCK
EREMBODEGEM AALST
Innige Deelneming
Willems - Peeters Claudine (ex-collega Bacob)
Glabbeek
Aanvaard onze oprechte genegenheid bij het heengaan van Victor Edith De Bruyn (BACOB)
De Coster - De Bruyn
Ophasselt
Mijn oprechte deelneming aan de ganse familie. Ik wens jullie veel moed en sterkte in deze moeilijke periode. Vic was gedurende 10 jaar mijn chef bij BAC. Ik bewaar goede herinneringen aan hem.
Monique Van Nieuwenhove
Oudenaarde
Onze oprechte deelneming bij het overlijden van uw geliefde echtgenoot en vader. Veel sterkte in deze moeilijke periode. Luc en Marie-Rose (Bacob)
Peereman-Timmermans
Ninove-Outer
Veel sterkte aan de familie en vrienden bij het overlijden van onze Vic. (onze baas voor vele jaren geweest). Heeft heel veel goeds gedaan voor 'zijn' BAC. Wij blijven hem gedenken. Jos en Anny Haverals - Van Humbeeck Bergveldweg 4 1860 Meise
Jos Haverals en familie
1860 Meise, bergveldwweg 4
Gecondoleerd bij het overlijden van Vic. Kris De Vuyst voorzitter Diabetes Liga Aalst, Ninove & Geraardsbergen
De Vuyst Kris
Meerbeke
Ik heb dit weekeinde bij toeval vernomen dat Vic overleden was. Bij deze wil ik toch nog mijn oprechte deelneming te geven aan de familie. Marc Van der Heyden ex BACOB
Van der Heyden Marc
Erembodegem